13 juli, 2019
Om ordspråket; ”Syns Du-Inte – Finns Du-Inte” överensstämmer med verkligheten

Om ordspråket; ”Syns Du-Inte – Finns Du-Inte” överensstämmer med verkligheten

Om ordspråket; ”Syns Du-Inte – Finns Du-Inte” överensstämmer med verkligheten – tar vi oss friheten att presentera GymSupporten AB – din partner på riktigt!. Framgångsrika helhetslösningar – med erfarenhet sedan 1979. Martin Börjesson, ägare av GymSupporten AB, har tagit lärdom av ovan visdomsord – vilket genomsyrar hela verksamheten. Han har varit företagare inom gymbranschen sedan 1979, då han startade sitt första gym.

Om ordspråket; ”Syns Du-Inte – Finns Du-Inte

Genom åren har det blivit väldigt många anläggningar. Sedan 1983 har han bedrivit kvalificerad handel med gymutrustning och förmedlat hundratals kompletta gym.

Gymägare i branschen håller med om att han “brinner” för att hjälpa dem att starta gymanläggningar i kombination med mentorskap i framgångsrikt företagande.
– Erfarenhet som kommer DIN rörelse tillgodo

Är vi överens – håller vi det vi lovar

Det är ingen större konst att sälja kompletta begagnade gym till låga priser. Det är däremot en adekvat förmåga att hjälpa dig som blivande gymägare att tjäna pengar och spara stora startkostnader. Med nära 40 års erfarenhet av framgångsrik fitnessdrift kommer du att hamna i helt rätta händer.

Förträfflighet – kan bli en dålig affär

Hur gärna man än vill leva på ”sina gamla meriter”, räcker det inte i dagsläget om man ska klara sig som gymägare i konkurrens med TV-soffan och andra gym. Ni må ha en fantastiskt anläggning och vara hur kompetenta som helst som entreprenörer, men om ni inte syns på nätet och har negligerat proffsig skyltning i närområdet, kan det bli svårt att kunna leva på verksamheten.

Martin säger; ”- Jag hade själv inte klarat mig idag om jag drev mina gym som jag gjorde under 80- och 90-talet.”
Vi på GymSupporten brinner innerligt för att hjälpa dig att lyckas med din dröm att öppna eget gym. En helhetslösning – i alla avseende – som fungerar så smidigt och lönsamt som möjligt – redan från första dagen.

Syns Du-Inte – Finns Du-Inte

GymSupporten erbjuder dig som blivande gymägare – utöver utrustning – webbutveckling och marknadsföring via hemsida.

Vi kan även hjälpa till med sidor på sociala medier, grafisk design och skyltproduktion, såväl inomhus som utomhus. Några exempel är produktion av fototapeter och foliering på bilar, exempelvis våra egna transportfordon.

Mervärden – vid investering av komplett gym

När du investerar i ett komplett gym från GymSupporten AB – eller via vårt dotterbolag GymAuktioner Sverige AB Gymauktioner, hjälper vi gärna dig att driva igenom ditt projekt från första steget till en komplett körklar anläggning. Dessutom erbjuder vi som sagt tjänster inom projektledning, webbutveckling och skyltmakeri.

– Tveka inte att kontakta oss för en inledande förutsättningslös diskussion redan idag!

Från vår stora lagerbutik i Mölndal säljer vi Begagnad Gymutrustning & Kompletta Gym med lägstaprisgaranti från ett och samma varumärke samt från de världsledande tillverkarna Några av dessa märken är de världsledande Life FitnessPrecorTechnogym, Cybex, Startrac, Bodybike och många mer! GrandMaster by GymPartner.

Tjänster

Secondhand Gymutrustning 

Gymguide 

Nyhetsbloggen 

Om ordspråket; ”Syns Du Inte, Finns Du Inte” överensstämmer med verkligheten – tar vi oss friheten att presentera GymSupporten AB – din partner på riktigt!

GymSupporten slog försäljningsrekord under veckan som gick.
Onsdag-Fredag gjordes 15 affärer.
Ett komplett gym till Lawab AB i Täby som köpte gym nummer 4 till Stockholm. Gym nr 2 till en stor BRF i samma stad Täby.
5 st olika gym köpte 230 st Omklädningssskåp i nyskick från vårt lager i Kalmar.
Gym4You i Skövde.
Hova Träning & Hälsa
BalanceBox i Borlänge.
Gymmet i Luleå köpte två ARC -trainer i nyskick.
Activ Fysio i Helsingborg.
Friskvårdscenter i Vännesby.
Växer gym i Kalmar köpte skåp och som tidigare köpt två kompletta gym av GymSupporten.
För första gången sedan starten har våra hemsidor sålt mer än Martin Börjesson

 

dreamgym-fitnesscenter

Leave a Comment

*Required fields Please validate the required fields

*

*