8 augusti, 2019
Sveriges största lagerbutik och grossist av begagnad gymutrustning

Sveriges största lagerbutik och grossist av begagnad gymutrustning

Grossist av beg.gymutrustning | Störst lagerbutik www.gympartner.nu 0763933057
Sveriges största lagerbutik och grossist av begagnad gymutrustning till gym,företag och föreningar. Köp din träningsutrustning från oss. Stor lagerbutik i Mölndal. Kompletta Gym & begagnade Löpband,Crosstrainers i gymkvalite’


Precor Löpband 885

Från Precor kommer denna maskin som passar dig som är både nybörjare och elitidrottare. Med en användarvikt på 181 kg får du en rejäl maskin som håller för en hög belastning. Den inbyggda hastighetsmätaren gör att du på ett bra sätt kan följa ditt tempo under träningspasset. Vill du känna att du får omväxling med din träning så är denna maskin ett bra val med sina 21 st träningsprogram.
Har fem egenskaper för funktionell träning
Variera din träning med 21 träningsprogram
Höjden på modellen är 174 cm
Längden på modellen är 211 cm
195 kg är maskinens vikt

Leave a Comment

*Required fields Please validate the required fields

*

*