4 oktober, 2019
Bli din egen styrkecoach

Bli din egen styrkecoach

Bli din egen styrkecoach

En ökad maximal styrka gör dig både snabbare och mer uthållig. Om du är sprinter ökar din acceleration och om du är uthållighetsidrottare ökar din arbetsekonomi när din maximala styrka ökar. Dina muskler är din motor och det är i musklerna som hästkrafterna sitter. Hjärtat är bara en syrepump. Du måste utföra rätt övningar med rätt teknik och rätt belastning för att få ut max av din styrketräning.

Därför ska du be om professionell hjälp. Även om du har styrketränat i många år på egen hand har du stor nytta av att någon ser objektivt på både din kropp och din träning. Allt fler idrottare får upp ögonen för vilken stor skillnad en kompetent styrkecoach kan göra.

Tränar du som du alltid har gjort kommer du att få samma resultat som du alltid har fått. Är du är nöjd med din resultatutveckling och prestationsförmåga kan du sluta läsa här. Vill du ta din träning till en högre nivå och få snabbare resultat förser vi dig med de vassaste verktygen. Med rätt träning får du mycket snabbare resultat.

Styrketräning är ett komplext och mångfacetterat ämne som dessutom är under snabb utveckling. Du har därför ingen möjlighet att ha koll på alla de faktorer som krävs för att du ska kunna träna så effektivt som möjligt varken om du elitsatsar eller motionstränar. Det är därför självklart för de flesta elitidrottare att ha en styrkecoach och därför anlitar allt fler motionsidrottare en styrkecoach.

Om du har styrkeobalanser, hämmade muskler och skador åtgärdar och rehabiliterar jag dessa brister först. Först görs en kroppsbesiktning och sedan en kroppsoptimering. Tillsammans utformar vi ett träningsprogram till dig baserat på din fysiska status, dina behov, ditt mål och din motivation. Jag lär dig att utföra övningarna med rätt teknik så att du får ut maximalt av varje träningspass och snabbt blir starkare. Sedan coacharjag dig igenom ditt träningspass och dokumenterar din träning. Jag peppar dig och hjälper dig att orka mer. Detta kan göra en mycket stor skillnad i resultatet av din träning.

Vi hjälper elitidrottare och motionsidrottare att öka sin prestationsförmåga. Om mål är att förbättra dina idrottsliga resultat så kan vi hjälpa dig ditt att nå ditt mål snabbare.

Plötsligt händer det….
GymSupporten fick äran och förtroendet att på kort tid sälja och leverera fyra Gym.
I konkurrens med de största leverantörerna av ny och ibland begagnad gymutrustning Technogym, Life Fitness, Cybex, Precor föll valet på GymSupporten.
Grattis Lawabs personal som nu har fyra kontor med mindre kompletta gym, där seriös styrketräning kan ske före och efter arbetet.
Lidingö 70 m2
Östermalm Jungfrugatan  75 m2
Åre Camp Lawab: 150 m2 ( Här tränar bla. Alpina landslaget)
Täby 125 m2

dreamgym

 

Leave a Comment

*Required fields Please validate the required fields

*

*