Nämndemansgatan 17, 431 33 Mölndal

Hitta Begagnad gymutrustning i Skåne

Begagnad gymutrustning i Skåne hos Conny på GymSupporten Skåne

GymSupporten presenterar Conny Stålnacke ny gymkonsult

Conny har varit i gymbranschen sedan -97 då han började som Marketing Manager på Gymleco.  Conny som tidigare elitsatsade på kroppsbyggning tillsammans med ett stort intresse för ergonomi och utbildning i konstruktion har han varit involverad i att utveckla och designa träningsutrustning under ett decennium.

Ledande gymleverantörer

Conny varit verksam och arbetat på flera ledande gymleverantörer i Sverige såsom Nordic Gym, Pulse Fitness, Apiro Sport, Gymtorget & nu på GymSupporten. Där hans mångåriga erfarenhet och mitt stora kontaktnät kommer väl till nytta.  Conny har levererat allt från stora kompletta anläggningar till hemgym och sköt installation & service. Conny är utbildad i service av konditionsutrustning och har utfört service på flertalet av de stora märkena på marknaden. GymSupporten’s ägare Martin Börjesson lärde Conny känna redan 1997 som extemt erfaren gymägare och driven affärsman, de har hela tiden varit goda vänner och haft kontakt. Det ska bli oerhört kul och spännande att fungera som Gymkonsult på GymSupporten Skåne, säger Conny.                                                                                                                         Vänd dig med förtroende till Conny om du hitta begagnad gymutrustning i Skåne.

Du hittar min GMB här

Värderingsman och gymgolvläggare

I Connys arbete har han även värderat utrustning och köpt in konkursbon.
Det har blivit många sena nätter framförallt då han själv har lagt 1000 tals kvadratmeter med gymgolv runt om i Sverige.

Du hittar Conny Stålnacke här

Sanering och Kemkonsult

Conny är utbildad kemkonsult och är specialist på sanering och underhåll framförallt av våtutrymmen, brandsanering, fasad & tak sanering/ underhåll, så han kan även konsultera er i skötseln av Er anläggning.

Conny är nog en av få som tömt större anläggningar själv med hjälp av en pirra men det kommer nog inte att ske igen?!

Du hittar han här

Hitta Begagnad gymutrustning i Skåne

Conny kommer att sälja och installera ny och begagnad gymutrustning i Skåne. GymSupporten Skåne skickar från Sveriges Största Lagerbutik i Mölndal: Kompletta begagnade gym, begagnad gymutrustning, Löpband, Crosstrainers, Motionscyklar & Spinningcyklar från de världsledande tillverkarna Technogym, Life Fitness, Precor, Cybex, Startrac, Body Bike & GrandMaster by GymPartner.

Vad får jag inte glömma när jag ska starta gym?

Hitta begagnad gymutrustning i Skåne hos Conny Stålnacke. När du köper ny utrustning till ett helt gym kostar det en hel del pengar och bara invigningen av ett nytt gym kräver mycket förberedelser och resurser. Utmaningen i att starta gym är oftast att få ekonomin att gå ihop de första åren. Vi på GymSupporten hjälper gärna med alternativa lösningar med begagnad gymutrustning i Kalmar som ser nya ut för dina kunder och till att tackla eventuella utmaningar under ditt första år.

Hur kan GymSupporten Skåne hjälpa mig?

Vi på GymSupporten Skåne har både kompetensen och erfarenheten till att vägleda dig hela vägen från idé till verklighet. Förutom lönsam gymutrustning har vi möjlighet att bidra med tips och hjälp med bland annat finansiering, förhandling av hyreskontrakt, uppstart och invigning, budget mm. Tveka inte att vända dig med förtroende till https://www.gympartner.nu/kontakta-oss/ redan idag för att komma vidare…

Du får 6 månaders reservdelsgaranti vid köp av Cardiomaskiner genom mig då detta är Connys specialitet.

Kontakta våra Gym & Motionskonsulter runt om i Sverige här

 

opengym
Träning och friskvård har aldrig varit en hetare bransch än nu…
Därför är det helt rätt läge att starta gym. Men på många orter är konkurrensen om medlemmarna väldigt stor och det krävs hårt arbete för att få dem att stanna på just ditt gym.

 

 

Share the Post:

Related Posts