Nämndemansgatan 17, 431 33 Mölndal

TRANSPORT OCH INSTALLATION AV UTRUSTNING FÖR WELLNESS, FITNESS OCH REHAB

FITNESS & REHABUTRUSTNING
TRANSPORT OCH INSTALLATION AV UTRUSTNING FÖR WELLNESS, FITNESS OCH REHAB med egna lastbilar över hela Sverige.
GymSupporten Logistics erbjuder logistiktjänster för utrustning inom områdena wellness, fitness- och rehabutrustning. Vi har många års erfarenhet och stor vana av att hantera exempelvis skrymmande och tung träningsutrustning för gym, fitnesscenter och rehabiliteringsavdelningar. Som helhetsleverantör ser vi till att dina produkter levereras, hanteras, monteras och installeras med stor teknisk kunskap och precision.

Vårt erbjudande sträcker sig från planering och transport till installation och även avfallshantering och återvinning av er uttjänta utrustning. Självklart tar vi med din gamla utrustning i samband med leverans och installation av den nya utrustningen.

Genom att anlita GymSupporten Logistics att hantera och installera er utrustning skapas en väl sammansatt transportkedja, från beställning till monterad utrustning i drift. Resultatet blir en effektiv logistikhantering med minimal påverkan på er pågående verksamhet.

Vi på GymSupporten är experter på träningsredskap och gymkoncept. Vi kan erbjuda gymutrustning från ett av Sveriges mest kompletta utbud av välkända varumärken inom hälsa, träning och fitness. Vi säljer hela gymlösningar, träningsredskap, tillbehör och reservdelar och erbjuder installation och service till alla typer av gym och träningsanläggningar.

Gyminstallationer - GymSupporten
TRANSPORT OCH INSTALLATION AV UTRUSTNING FÖR WELLNESS, FITNESS OCH REHAB

Leverans, installation och bortforsling
Hämtning och återvinning av använd utrustning
Hantering av studioutrustning
Genomgång av utrustningen med instruktör
Lagring av utrustning
Utställningar och turnéer
Hantering av stora lanseringar

Share the Post:

Related Posts

Vi hanterar & installerar Gym

Vi hanterar och installerar

Vi hanterar och installerar mest Kompletta Nya-Begagnade Gym från dessa varumärken   Vi hanterar och installerar nya eller begagnade löpband, crosstrainers, roddmaskiner och motionscyklar.

Read More