17 juli, 2021
Eleiko XF Bar – 20 kg

Eleiko XF Bar – 20 kg

Eleiko XF Bar – 20 kg består av 215 000 PSI svenskt stål och en perfekt lettring för fitnessatleter. Älskar du intensiv träning med många repetitioner är detta stången för dig!

Eleiko XF Bar – 20 kg

Grepp med markeringar för både Olympiska lyft och styrkelyft: en skivstång redo för allt 215 000 PSI svenskt stål för en fantastisk hållbarhet.

Denna Eleiko stång är anpassad för tuff användning för att funktionell fitness förtjänar en stång för funktionell fitness.

Eleiko XF Bar är tillverkad av samma berömda svenska stål som våra specialiserade stänger.

Du kan förvänta dig en ”whip” och känsla identisk en tyngdlyftningsstång i världsklass, men med mjukare lettring anpassad för intensiva pass.

(”Whip” är den märkbara skjuts du får när en stång är bra på att lagra elastisk energi.) För att du kan älska att träna både tyngdlyftning och styrkelyft.

Varför välja Eleiko skivstång?

Dubbla markeringar gör det möjligt att träna både Olympiska lyft och styrkelyft med samma eleiko xf bar -skivstång.

En kombination av nål- och glidlager ger dig bra rotation för ryck och stöt – utan att försämra prestationen vid tunga styrkelyft. För att tuff träning behöver en tuff stång.

Det krävs mycket för att din eleiko stång ska överleva vårt kvalitetsprotokoll.

Eleiko XF Bar testas noga

En Eleiko XF Bar tar sig igenom samma tester som våra specialiserade stänger. Detta inkluderar ultraljud, magnetisk partikelinspektion, böjtest, samt personlig genomgång för att garantera att konstruktionen på både grepp och hylsor är perfekt.

Varje Eleiko XF Bar har ett unikt identifieringsnummer. Varje detalj och steg i dess konstruktion kan spåras.

Garantivillkor Skall släppas på 30 mm tjocka gummimattor, rekommenderad träningsplattform.

Skall ej förvaras lastad med vikter på rack.

Endast inomhusanvändning.

Normalt slitage faller inte under garantin.

Andra Eleikoprodukter

eleiko skivstång pris

eleiko skivstång 15 kg

eleiko skivstång 20 kg

eleiko skivstång styrkelyft

eleiko skivstång begagnad

eleiko skivstångsset

Har du inte råd eller tycker att du inte behover en Skivstång i denna kvaliteten, så överväg våra andra nedan:

Internationell Skivstång 20kg Ziva-PRO

Skivstång Svart GrandMaster Powerbar

Internationell Skivstång 20kg Concept Hög kvalitet beg.

Finansiering av Internationell Skivstång 20kg Eleiko XF Bar – 20 kg

GymPartner har valt att arbeta tillsammans med Release Finans och Svea Ekonomi för att ge våra kunder möjlighet till snabba kreditbesked, enkla rutiner och personligt engagemang.

Release Finans erbjuder ett genomarbetat koncept för leasing, hyra och konsumentkrediter med stor rörlighet. Svea Ekonomi har vi valt till privatkunder med köp upptill 60 000 kr.

Leasing

Leasing av Internationell Skivstång 20kg Eleiko XF Bar – 20 kg är en form av långtidshyra där företaget fördelar kostnaden över tiden.

Vi äger objektet och kunden nyttjar det. Efter leasingtidens slut löses oftast avtalet till ett förutbestämt restvärde, i regel 5-10 % av finansierat belopp.

Leasing binder inte kapital, är lätt att budgetera och kan anpassas till intäkterna.

Hyra

Hyra av Internationell Skivstång 20kg Concept används när företaget är ute efter nyttjandet/funktionen, inte ägandet.

Med ett hyresavtal får hyrestagaren möjlighet till byte av utrustningen alternativt komplettering under pågående hyrestid.

Kontakta oss på GymPartner Sweden för mer information

GymPartner Finance

Om du som kund inte blir godkänd för leasing så kontakta GymPartner Finance som är specialist på finansiering av produkter och digitala tjänster till företag i gym och fitness branschen.

För oss är finansiering mer än att bara låna ut pengar.

Vi ser det som en helhetslösning som skapar värde och stödjer både våra samarbetspartners och slutkunders tillväxt och ambitioner.

GymPartner Finance strävar efter att ge företag nya idéer om hur de använder utrustningen istället för att äga den.

Våra tjänster omfattar bl a hyra, leasing, säljfinansiering, avbetalning samt administration och hantering av risker och tillgångar.

Även om GymPartner Sweden främst säljer Gymutrustning eller kompletta Gym så är du välkommen att prova och se våra Skivstänger och vikter i kommersiell kvalitet & andra Träningsredskap i vår utställning på Nämndemansgatan 17 i Mölndal.

Kontakta oss

GymSupporten Sweden är en kedja i hela Sverige som riktar sig mot er inom Gym och Fitness branschen som behöver service eller helhetslösningar för era anläggningar.

Leave a Comment

*Required fields Please validate the required fields

*

*