GymPartner Träningsutrustning i Mölndal AB

GymPartner Träningsutrustning i Mölndal AB, säljer främst kompletta begagnade Gym & Löpband. Crosstrainer. Motionscykel. Spinningcyklar från de världsledande tillverkarna Precor, Life Fitness, Cybex. 6 månaders reservdelsgaranti ingår. Martin MaXimus Börjesson. Sedan 1983 har han bedrivit handel med gymutrustning & förmedlat kompletta gym från de största Gym Leverantörerna.

GymPartner Träningsutrustning i Mölndal AB

GymPartners ägare, Martin MaXimus Börjesson, grundare och ägare av GymPartner Träninsutrustning i Mölndal AB, har tagit lärdom av visdomsorden “ Syns du inte- Finns du inte” – vilket genomsyrar hela verksamheten. Han har varit företagare inom gymbranschen sedan 1979, då han startade sitt första gym. Genom åren har det blivit 47 stycken gymanläggningar.

Martin Maximus Börjesson har sålt mer än 700+ kompletta begagnade gym på 40 år.

Många av dessa finns på vår karta över GymPartners utvalda partners

GymPartner Träningsutrustning i Mölndal AB GymPartners ägare, Martin MaXimus Börjesson, grundare och ägare av GymPartner Träninsutrustning i Mölndal AB, har tagit lärdom av visdomsorden “ Syns du inte- Finns du inte” – vilket genomsyrar hela verksamheten. Han har varit företagare inom gymbranschen sedan 1979, då han startade sitt första gym. Genom åren har det blivit 47 stycken gymanläggningar. Martin Maximus Börjesson har sålt mer än 700+ kompletta begagnade gym på 40 år. Många av dessa finns på vår karta över GymPartners utvalda partners GymPartner Träningsutrustning och Martin Maximus Börjesson Sedan 1983 har han bedrivit kvalificerad handel med gymutrustning och förmedlat hundratals kompletta gym. Gymägare i branschen håller med om att han “brinner” för att hjälpa dem att starta gymanläggningar i kombination med mentorskap i framgångsrikt företagande. – Erfarenhet som kommer DIN rörelse tillgodo. Det är ingen större konst att sälja kompletta begagnade gym till låga priser. Det är däremot en adekvat förmåga att hjälpa dig som blivande gymägare att tjäna pengar och spara stora startkostnader. Med nära 43 år (1979-2023) års erfarenhet av framgångsrik fitness & gymdrift kommer du att hamna i helt rätta händer. Hur gärna man än vill leva på ”sina gamla meriter”, räcker det inte i dagsläget om man ska klara sig som gymägare i konkurrens med TV-soffan och andra gym. Ni må ha en fantastiskt anläggning och vara hur kompetenta som helst som entreprenörer, men om ni inte syns på nätet och har negligerat proffsig skyltning i närområdet, kan det bli svårt att kunna leva på verksamheten. Maximus – Vill hjälpa dig att lyckas med din dröm att öppna eget gym Martin säger; ”- Jag hade själv inte klarat mig idag om jag drev mina gym som jag gjorde under 80- och 90-talet. ”Vi på GymKonsulten brinner innerligt för att hjälpa dig att lyckas med din dröm att öppna eget gym. En helhetslösning – i alla avseende – som fungerar så smidigt och lönsamt som möjligt – redan från första dagen

GymPartner Träningsutrustning och Martin Maximus Börjesson

Sedan 1983 har han bedrivit kvalificerad handel med gymutrustning och förmedlat hundratals kompletta gym. Gymägare i branschen håller med om att han “brinner” för att hjälpa dem att starta gymanläggningar i kombination med mentorskap i framgångsrikt företagande.

– Erfarenhet som kommer DIN rörelse tillgodo. Det är ingen större konst att sälja kompletta begagnade gym till låga priser. Det är däremot en adekvat förmåga att hjälpa dig som blivande gymägare att tjäna pengar och spara stora startkostnader.

Med nära 43 år (1979-2023) års erfarenhet av framgångsrik fitness & gymdrift kommer du att hamna i helt rätta händer. Hur gärna man än vill leva på ”sina gamla meriter”, räcker det inte i dagsläget om man ska klara sig som gymägare i konkurrens med TV-soffan och andra gym. Ni må ha en fantastiskt anläggning och vara hur kompetenta som helst som entreprenörer, men om ni inte syns på nätet och har negligerat proffsig skyltning i närområdet, kan det bli svårt att kunna leva på verksamheten.

Maximus – Vill hjälpa dig att lyckas med din dröm att öppna eget gym

Martin säger; ”- Jag hade själv inte klarat mig idag om jag drev mina gym som jag gjorde under 80- och 90-talet. ”Vi på GymKonsulten brinner innerligt för att hjälpa dig att lyckas med din dröm att öppna eget gym. En helhetslösning – i alla avseende – som fungerar så smidigt och lönsamt som möjligt – redan från första dagen.

 1. facebook.com/GymPartnerSweden/ 

 2. twitter.com/gymswed

 3. pinterest.se/Gymutrustning/

 4. gympartnersweden.tumblr.com/

 5. instagram.com/gympartnertraningsutrustning/

 6. linkedin.com/company/27203060

 7. yelp.com/biz/gympartner-tr%C3%A4ningsutrustning-ab-m%C3%B6lndal

 8. linktr.ee/gympartner

 9. reco.se/gympartner-sweden

 10. reddit.com/user/Gymbroker/

 11. Läs om Ånäskliniken-040Massage träningsfilosofi mm.

 12. Benmaskiner hos GymAuktioner 

 13. Frakter av Gym hos Gymfraktarna 

 14. Finansiering av Gym hos GymPartner Finance

 15. Service av Mo

GymPartner Träningsutrustning i Mölndal AB, köpte MuskelShoppen och Öppnar två Butiker  Hos MuskelShoppen i Mölndal hittar du allt inom kosttillskott, hälsokost, träningskläder samt tränings-tillbehör! Vi hjälper dig att lyckas med din träning Vem gillar inte att fynda på rea? Hos oss är det alltid rea på flertalet produkter och för att göra det så enkelt som möjligt för dig har vi här samlat alla rabatterade produkter på ett och samma ställe!  Bra va? Vi sänker titt som tätt priserna på flertalet olika produkter på hemsidan så ha för vana att alltid kika här för att inte missa någon rea på kosttillskott. Kika runt och fynda kosttillskott, träningstillbehör, dryck och bars till rea-priser! Hos MuskelShoppen som ligger inne på GymPartners “Mega Lager”- Nämndemansgatan 17, 431 33 Mölndal. Här  hittar du allt inom kosttillskott, hälsokost, träningskläder samt träningstillbehör! *UTFÖRSÄLJNING* på kosttillskott, träningstillbehör, kläder mm. Försäljning av kosttillskott, träningstillbehör, kläder och mycket mer. Här hittar du alla produkter som säljs ut. Observera att vissa produkter är prissänkta på grund av kort datum, läs mer på respektive produktsida. Priserna är tidsbegränsade eller gäller så länge lagret räcker.

GymPartner Träningsutrustning i Mölndal AB, köpte MuskelShoppen och Öppnar två nya Butiker

Hos MuskelShoppen i Mölndal hittar du allt inom kosttillskott, hälsokost, träningskläder samt tränings-tillbehör! Vi hjälper dig att lyckas med din träning

Vem gillar inte att fynda på rea? Hos oss är det alltid rea på flertalet produkter och för att göra det så enkelt som möjligt för dig har vi här samlat alla rabatterade produkter på ett och samma ställe! 

Bra va? Vi sänker titt som tätt priserna på flertalet olika produkter på hemsidan så ha för vana att alltid kika här för att inte missa någon rea på kosttillskott.

Kika runt och fynda kosttillskott, träningstillbehör, dryck och bars till rea-priser!

Hos MuskelShoppen som ligger inne på GymPartners “Mega Lager”- Nämndemansgatan 17, 431 33 Mölndal. Här  hittar du allt inom kosttillskott, hälsokost, träningskläder samt träningstillbehör!

*UTFÖRSÄLJNING* på kosttillskott, träningstillbehör, kläder mm. Försäljning av kosttillskott, träningstillbehör, kläder och mycket mer.

Här hittar du alla produkter som säljs ut. Observera att vissa produkter är prissänkta på grund av kort datum, läs mer på respektive produktsida. Priserna är tidsbegränsade eller gäller så länge lagret räcker.

Träningstillbehör - MuskelShoppen Mölndal  Här hittar du prisvärda, kvalitativa och smarta träningstillbehör som hjälper dig effektivisera din träning och underlätta din aktiva livsstil. Vi erbjuder ett stort utbud av träningstillbehör och har allt du behöver för såväl hemmaträningen eller gympasset som crossfit-utmaningen eller kampsports-matchen. Handledslindor, träningsband, väskor, handskar och dragremmar är bara några få av alla träningstillbehör du hittar hos oss på MuskelShoppen Mölndal !

Träningstillbehör – MuskelShoppen Mölndal 

Här hittar du prisvärda, kvalitativa och smarta träningstillbehör som hjälper dig effektivisera din träning och underlätta din aktiva livsstil. Vi erbjuder ett stort utbud av träningstillbehör och har allt du behöver för såväl hemmaträningen eller gympasset som crossfit-utmaningen eller kampsports-matchen. Handledslindor, träningsband, väskor, handskar och dragremmar är bara några få av alla träningstillbehör du hittar hos oss på MuskelShoppen Mölndal !

Knälindor & Stöd – MuskelShoppen Mölndal 

Här hittar du knälindor och stöd som hjälper dig skydda och stabilisera dina knän vid tung styrketräning, men också förebygger och rehabiliterar överbelastning och slitskador. Knäet är en mycket utsatt del av kroppen, inte minst vid tung styrketräning, löpning och tyngdlyftning. Genom att använda knälindor, knästöd eller andra former av knäskydd kan du stabilisera ditt knä, öka din prestation och förebygga/rehabilitera skador. Det finns flertalet olika såväl knälindor som knästöd. Hos oss på MuskelShoppen Mölndal  hittar du ett brett utbud av knälindor och skydd. 

Gasp-Hardcore-Wrist-Wraps. Är Handledslindor - Wrist Wraps - MuskelShoppen Mölndal  Tränar du ofta, och dessutom lyfter ganska tungt? Då kan det vara bra att tänka långsiktigt och förebygga oönskade skador. Ett par handledslindor, även kända som wrist wraps, kan till exempel vara en bra investering. Handledslindor virar du enkelt runt om handleden och fästs, vanligtvis med hjälp av kardborreband. De ger bra support, stöd och skydd. Här hittar du kvalitativa handledslindor från flera olika märken, i olika längder, färger, tjocklekar, modeller och prisklasser. Köp dina handledslindor hos oss på MuskelShoppen Mölndal!

Handledslindor – Wrist Wraps – MuskelShoppen Mölndal 

Tränar du ofta, och dessutom lyfter ganska tungt? Då kan det vara bra att tänka långsiktigt och förebygga oönskade skador. Ett par handledslindor, även kända som wrist wraps, kan till exempel vara en bra investering. Handledslindor virar du enkelt runt om handleden och fästs, vanligtvis med hjälp av kardborreband. De ger bra support, stöd och skydd. Här hittar du kvalitativa handledslindor från flera olika märken, i olika längder, färger, tjocklekar, modeller och prisklasser. Köp dina handledslindor hos oss på MuskelShoppen Mölndal!

Flertalet kosttillskott, såsom proteinpulver, aminosyror och Pre Workout behöver blandas med vätska vid användning. Vid dessa tillfällen är det perfekt att ha en shaker eller vattenflaska till hands! Hos oss på MuskelShoppen Mölndal  hittar du ett brett utbud av såväl simpla vattenflaskor som innovativa shakers. Här hittar du bland annat våra egna MuskelShoppen Mölndal shakers i olika färger, Smartshakes smarta shakes med behållare undertill och metall-shakers som håller både värme och kyla.

Flaskor & Shakers

Flertalet kosttillskott, såsom proteinpulver, aminosyror och Pre Workout behöver blandas med vätska vid användning. Vid dessa tillfällen är det perfekt att ha en shaker eller vattenflaska till hands! Hos oss på MuskelShoppen Mölndal  hittar du ett brett utbud av såväl simpla vattenflaskor som innovativa shakers. Här hittar du bland annat våra egna MuskelShoppen Mölndal shakers i olika färger, Smartshakes smarta shakes med behållare undertill och metall-shakers som håller både värme och kyla.

Träningskläder

Snygga, bekväma och väl genomtänkta träningskläder är väsentligt för att kunna träna hårt men också en stor motivationskälla för många! Vem vill inte känna sig bekväm på gymmet? Bara genom att införskaffa en ny, snygg tränings t-shirt eller nya sköna träningsshorts kan få motivationen att sticka i höjden.

Vare sig om du utövar kampsport, crossfit, fitness eller någon annan sport har vi träningskläder som hjälper dig prestera på topp och ta din träning till nästa nivå! Hos oss på MuskelShoppen Mölndal hittar du träningskläder från flera olika varumärken, i olika modeller och till riktigt bra priser.

Träningsväskor – MuskelShoppen Mölndal

När du är på språng, på väg till gym, jobb eller skola men samtidigt vill ha med dig alla dina kosttillskott, träningstillbehör och andra nödvändigheter; då är en träningsväska ett måste! Hos oss på MuskelShoppen Mölndal hittar du snygga, smidiga och rymliga väskor från bland annat GASP och Better Bodies.

 I sortimentet hittar du allt från mindre gym bags som är perfekta för de tillfällena du bara behöver ha med dig ett par skor och en flaska till exempel, till större bags som rymmer allt du kan tänkas behöva innan, under och efter träningspasset. Kolla in vårt stora utbud av träningsväskor och hitta den perfekta väskan för dina behov!

Träningsväskor - MuskelShoppen Mölndal

Träningsväskor - MuskelShoppen Mölndal

Träningsredskap

Oavsett om du föredrar att träna hemma, ute, på gym eller någon annan stans kan ett eller flera träningsredskap underlätta och effektivisera din träning. Genom att exempelvis addera gummiband till dina squats, en viktväst till din promenad eller en fram roller till din rörlighetsträning kan du effektivisera din träning och utmana dig själv! Hos oss på MuskelShoppen Mölndal  hittar du allt från diverse träningsredskap anpassade för hemmaträning, till TRX band perfekta att ha med på resan och vikter samt band för att utmana dig på gymmet. Köp dina träningsredskap hos oss på MuskelShoppen Mölndal !

 Var kan man köpa träningsredskap?

Hos oss på MuskelShoppen Mölndal hittar du ett stort utbud med allt du kan tänkas behöva i ett simpelt, prisvärt hemmagym fullt av möjligheter att bli starkare! Vi har bland annat gummiband, foam rollers och gymbollar; perfekta redskap för att öka din flexibilitet, koordination & balans. Vill du träna för att bli starkare finns det mängder av träningsredskap även för de, till exempel ab wheels, hantlar och viktvästar.

Så oavsett vilka träningsredskap du är ute efter, vad ditt mål är med din träning och var du vill använda de finns det prisvärda redskap för dig hos oss.

Vilket träningsredskap är bäst?

Beroende på vad ditt mål är med din träning, finns det redskap som lämpar sig bättre eller sämre för just dig. Detta är alltså oerhört individuellt och beror helt på ditt mål & syfte.

Vill du till exempel öka i styrka och bygga muskelmassa? Ja då är kanske en viktväst, hantlar eller TRX-band det optimala. Med dessa träningsredskap kan du öka din belastning, maximera din träning och optimera din muskeluppbyggnad. Fördelen med just dessa är också att de alla är justerbara. Det vill säga att du successivt, i takt med att du bli starkare, kan höja vikterna och/eller motståndet genom att addera viktskivor, sandsäckar eller byta position helt enkelt. Med andra ord håller de länge och du behöver inte köpa nya för att kunna avancera ytterligare.

Vill du istället jobba på din balans, koordination och kanske även rörlighet? Ja då finns det redskap speciellt framtagna för just detta syfte. Några av de absolut populäraste är motståndsband, gymboll och foam rollers. Detta är tre skonsamma men effektiva hjälpmedel som alla med fördel kan användas av dig som tränar med detta mål.

Vad ska man ha i sitt hemmagym?

Beroende på vad just ditt mål är med din hemmaträning finns det olika redskap och tillbehör som passar bättre eller sämre i just DITT hemmagym. Är ditt mål till exempel att öva upp din koordination, balans och rörlighet kan en foam roller, gymboll och motståndsband vara att rekommendera. Med dessa redskap i ditt hemmagym kan du på flertalet olika sätt genomföra övningar som på ett eller flera sätt kan öka din rörlighet, förbättra din balans och koordination.

Är ditt mål med din hemmaträning däremot att bygga muskler och aktivera kroppen, ja då finns det andra redskap vi hade rekommenderat dig att ha i ditt hemmagym! Ett sådant är vikter av något slag. Det finns allt från tyngre och mer avancerade hantlar, till lättare och mindre avancerade ankel-/vrist vikter. Med dessa kan de allra flesta övningarna bli riktigt utmanande och definitivt bidra till en ökad muskeluppbyggnad.

Är det bra att träna med viktväst?

Ett populärt träningstillbehör är viktvästar! Der är precis som det låter; en väst du hänger över dig och lastar på så mycket vikt du vill ha. Vissa har ett bestämt antal kilon, men de allra flesta är justerbara och du kan på så sätt addera allt från 1 till 10, 20, 30 kilo, beroende på hur stor utmaning du vill ha. Vikterna består ofta av någon form av sand eller järn.

Genom att addera detta träningsredskap till din konditionsträning kan du på ett enkelt sätt utmana din kropp till max, inkludera så många muskler som möjligt och få ett grymt träningspass. Förutom vid löpträning och promenader kan en viktväst med fördel även användas vid exempelvis chins eller pull-ups för en extra utmaning! Eller varför inte på crossfit-passet? Användningsområdena och möjligheterna är enorma.

Är det bra att träna med gummiband?

Ett av de absolut populäraste och även mest mångsidiga träningsredskap är olika former av gummiband. Vi har allt från kortare varianter, anpassade för träning av rumpa & lår, till längre powerbands, perfekta för chins och pull-ups! Listan över alla gummiband ur vårt sortiment kan göras lång, och möjligheterna med dessa är minst lika många som antal varumärken och modeller. Till exempel kan ett ett motståndsband förenkla träning hemma, ute eller när du är på resande fot. Med hjälp av endast ett gummiband eller två kan du effektivisera din träning ordentligt och verkligen utmana dig själv med motståndet!

Sätt ett kortare band mellan låren för att öka motståndet i knäböj eller höftlyft, fäst ett längre band i chinsstången och få på så sätt lite hjälp på vägen mot att kunna göra chins på egen hand, eller varför inte använda det vid knäböj för ett jämnare motstånd? Som sagt, möjligheterna är oändliga!

Frågan gällande om det är bra eller rent ut sagt onödigt att träna med motståndsband är minst sagt omtalad. Vissa menar på att det är ett bra tränings tillbehör för att öka rörligheten, bygga muskler och inte minst aktivera muskeln, medan vissa påstår att det är fullkomligt meningslöst att använda. Så Här; allt beror på vad ditt mål är med din träning! Är det att bygga muskler, bli starkare och så större muskler, ja då finns det många andra tillbehör att rekommendera över just gummiband. Om du däremot tränar med målet att öka din flexibilitet, till viss del även styrka, och vill värma upp samt aktivera musklerna innan träningen. Ja då kan band vara perfekt!

Att träna med motståndsband är framförallt ett roligt sätt att aktivera kroppen på! Du kan använda de på massvis av olika sätt och de kommer i olika såväl motstånd som längder. Gummibandsträning är en sorts styrketräning, de ger dina muskler ett motstånd som dessutom är dynamiskt (det vill säga att motståndet varierar under övningens gång). Inte nog med det, det är även ett skonsamt sätt att träna på, vilket gör att det ofta används av allt från skadade som genomför rehab till äldre som vill bibehålla sin styrka.

Vad är en foam roller bra för?

En foam roller är enkelt beskrivet en rulle tillverkad av skum. Skulle vi översätta det direkt till svenska skulle det bli skumrulle, men oftast används den engelska benämningen även i Sverige. Syftet med detta redskap är att du själv skall kunna genomföra en djupgående massage hemma, på gymmet eller liknande, utan att behöva gå till en professionell massör.

De finns i flera olika storlekar och fasthet, så det finns en för alla. Är du känslig och kanske aldrig testat något liknande innan kan en mjuk roller vara ett bra alternativ till dig, medan du som vill gå in djupt i musklerna kan ha användning av en fast och strukturerad roller.

Kortfattat är de till för självmassage med syfte att mjuka upp kroppen, öka blodflödet och förbättra rörligheten.

Användningsområdena för detta redskap är flera! Du kan bland annat används de till att frigöra muskelknutor eller mjuka upp muskler och leder. Du kan även använda de för att förbättra din allmänhälsa och helt enkelt bara ta hand om din kropp. Vanligt är att använda de innan och/eller efter träning, innan för att öka din rörlighet och efteråt för att påskynda återhämtningen och förebygga skador.

Det finns massvis av foam rolling övningar, det finns till exempel de som hjälper dig lätta på spänningar i ryggen, de som mjukar upp höfter och lår och så vidare. Du kan med fördel kombinera denna typen av övningar med annan form av rehabilitering, så som besök hos en massör eller naprapat.

Denna kombinationen kan påskynda din rehab och lindre inflammationer, samtidigt som du blir såväl rörlig som flexibel på köpet. Något som många gånger inte nämns är att det även kan öka din blodcirkulation och ditt lymfflöde.

Är träningshjul bra?

Så kallade Ab Wheels, även känt som Ab Rollers eller träningshjul, är ett oerhört populärt träningsredskap för att träna magen, bålen och mer eller mindre hela överkroppen. Här hittar du flertalet olika typer av ab wheels, men principen är densamma; du rullar framåt och sträcker ut magen, för att sedan rulla tillbaka. En rörelse som må låta simpel och inte speciellt ansträngande men som i själva verket låter hela magen och överkroppen jobba, hårt!