Nämndemansgatan 17, 431 33 Mölndal

Trygghet och Kvalitet med Våra Serviceavtal

Att ha fungerande gymutrustning är inte bara en fråga om effektivitet, utan också om säkerhet. Med GymSupportens serviceavtal kan du vara säker på att din utrustning alltid är i toppskick.

Varför teckna ett serviceavtal med GymSupporten?

Vad ingår i våra serviceavtal?

  1. Regelbundna inspektioner: Vi utför regelbundna kontroller av din gymutrustning för att identifiera och åtgärda eventuella problem i ett tidigt skede.
  2. Underhåll och justeringar: Från smörjning till mindre justeringar, ser vi till att din utrustning alltid fungerar optimalt.
  3. Reparationer: Om din utrustning behöver reparationer, ingår dessa i ditt serviceavtal utan extra kostnad.
  4. Uppdateringar: Om det finns uppdateringar eller förbättringar till din utrustning, ser vi till att dessa genomförs.
  5. Rådgivning: Vårt team erbjuder rådgivning om bästa praxis för användning och underhåll av din utrustning, så att du kan maximera dess prestanda och livslängd.

Flexibla avtal anpassade efter dina behov

Vi förstår att varje gym är unikt. Därför erbjuder vi skräddarsydda serviceavtal baserade på dina specifika behov och den utrustning du har. Oavsett om du driver ett litet boutique-gym eller ett stort träningscenter, har vi ett avtal som passar dig.

Boka ett möte för att diskutera ditt serviceavtal

Intresserad av att lära dig mer om hur ett serviceavtal med GymSupporten kan gynna ditt gym? Kontakta oss idag för att boka ett möte eller få mer information. Vi erbjuder även gratis konsultationer för att hjälpa dig att förstå dina behov bättre.

Vårt engagemang för kvalitet

På GymSupporten är vi stolta över vårt engagemang för kvalitet. Alla våra tekniker är välutbildade och håller sig uppdaterade med de senaste trenderna och teknikerna inom gymutrustningsreparation och underhåll. När du tecknar ett serviceavtal med oss, kan du vara säker på att du får den bästa möjliga servicen.

Se även våra andra tjänster: