Nämndemansgatan 17, 431 33 Mölndal

Bibehåll Din Utrustnings Prestation och Livslängd

För att din gymutrustning ska fungera optimalt och ha en lång livslängd krävs regelbundet underhåll och rengöring. Med GymSupportens tjänster kan du vara säker på att din utrustning alltid är i bästa skick.

Varför är underhåll och rengöring så viktigt?

Våra tjänster inom underhåll och rengöring

  1. Regelbundna inspektioner: Vi utför regelbundna kontroller av din gymutrustning för att identifiera och åtgärda eventuella problem i ett tidigt skede.
  2. Smörjning och justeringar: Från smörjning av rörliga delar till justering av bälten och vikter, ser vi till att din utrustning alltid fungerar optimalt.
  3. Djuprengöring: Vi utför en grundlig rengöring av din utrustning för att ta bort smuts, svett och andra föroreningar som kan påverka prestanda och hygien.
  4. Delbyte: Om någon del av din utrustning är slitna eller skadade, kan vi byta ut dem för att säkerställa att allt fungerar som det ska.

Miljövänlig rengöring

På GymSupporten är vi engagerade i att skydda miljön. Därför använder vi endast miljövänliga rengöringsprodukter som är effektiva men skonsamma mot både utrustningen och planeten.

Skräddarsydda underhållsplaner

Vi förstår att varje gym har unika behov. Därför erbjuder vi skräddarsydda underhållsplaner baserade på din specifika utrustning och användningsfrekvens.

Boka ditt underhåll och rengöring idag

Intresserad av att lära dig mer om hur GymSupportens underhålls- och rengöringstjänster kan gynna ditt gym? Kontakta oss idag för att boka en tid eller få mer information.